Scandinaviangrey grundades år 2017 av mig, Charlotte Wahlberg, och resan startade som ett instagramkonto med fokus på just inredning. Inredning och det kreativa har alltid varit ett stort intresse och efter att tillsammans med min man renoverat och inrett större delen av familjens hus växte intresset för att inspirera andra till att skapa hem och miljöer att trivas i.

Genom min blogg och mitt instagramkonto har jag fått äran att inspirera tusentals och hjälpa till med allt från färgval till belysning, möblemang, val av golv, upcycling av äldre möbler, barnrum, trädgård, trapprenovering och ja – listan kan göras lång.

Jag har också fått förmånen att nå ut ännu bredare genom att skapa innehåll, stylingar och produktfoton åt varumärken som Bemz, Designtorget, Hemtex, Prettypegs, Formgatan, Landhave, Clas Ohlsson m.fl. Ni kan se några av mina samarbeten under portfolio.

I november 2021 tog jag steget att starta en egen inredningsdesignstudio med syfte att hjälpa andra att uppnå välmående genom vackra och optimerade miljöer. Att hjälpa andra till att trivas i sitt hem eller på sin arbetsplats helt enkelt.

Min största drivkraft är nämligen att göra skillnad och det i kombination med att skapa och hjälpa andra är mitt varför – min vision och mitt mål i livet. Harmoni, välmående, det lilla extra, långsiktighet, goda relationer och engagemang ligger mig varmt om hjärtat och är något som speglar de projekt jag tar mig an.

Jag är utbildad civilekonom inom service management med fokus på företagsledning, marknadsföring och design. Med mig har jag närmre 15 års erfarenhet av konsumentbeteenden och trender, marknadsanalys och varumärkesutveckling – främst inom detaljhandeln och mitt hjärta klappar lite extra för livsstilsvarumärken.

Scandinaviangrey har F-skattesedel och samarbetar med lokala hantverkare och arkitekter. Vid större inredningsuppdrag sker även samarbeten med andra inredare.

Hör av dig om du är nyfiken på att veta mer eller vill ha hjälp med ett uppdrag!

Charlotte Wahlberg