Visst är det något alldeles speciellt med äldre möbler som har en gedigen historia med många tidigare ägare? Den här växasängen köpte vi begagnat till vår yngsta son. Planen var att jag skulle måla om den men när jag såg den tyckte jag att den var alldeles underbart charmigt sliten så jag lät den vara precis som den var.

Tyvärr visade det sig att kanten till sängen var alldeles för hög så vår son kom varken i eller ur sängen. Gissa om jag blev ledsen när jag insåg att jag var tvungen att sälja den vidare…

Och visst går det en trend i begagnade möbler. Letandet efter det unika och personliga men också hållbara alternativ. En gammal möbel med lång historia tycker jag också bidrar till känslan och helheten i ett rum. Sedan är det ju också fantastiskt roligt att förnya möbler och upptäcka vilken skillnad det går att skapa med små medel som färg, nya ben och knoppar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.