Vårvärmen är tillbaka och det är hög tid att flytta ut och göra fint på altanen och i trädgården. Jag har fått äran att i samarbete med Landgarden.se inreda vår altan med fantastiska odlingslådor av kortenstål.

Med hjälp av odlingslådorna är det enkelt att skapa en ombonad känsla utomhus och att skapa olika ”rum” på altanen mellan matplats, loungegrupp, solbäddar m.m. Landgardens odlingslådor på hjul är extra smidiga eftersom de är lätt att flytta runt och det skyddar även altanen när odlingslådorna inte står direkt på trädäcket. Sedan är de ju även supersnygga!

Jag har inspirerats av japanska trädgårdar och valt att plantera växter som går i grönt och vinrött – både högre växter och marktäckare för att få en fin balans och även en känsla av rumsavdelare.

Från vänster till höger har jag planterat: Buxbom, Alunrot, Rödbladig ormhassel, Japansk lönn och Murgröna.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.