Tänk att bloggen blev vilande i nästan ett år. Livet och en pandemi kom i mellan med andra prioriteringar då tid och energi inte funnits på samma sätt som tidigare.

Tusen tack för ditt engagemang, dina frågor och kommentarer trots min frånvaro och framför allt tack för ditt tålamod med mina långsamma svar. Det är fantastiskt roligt att mina inlägg inspirerar dig att testa hacks, DIY:s och make-overs.

För mig har det varit ett år fyllt med reflektioner och sökande efter det viktiga i livet. Jag vet inte om det har med pandemin att göra eller det faktum att jag fyller 40 år om två veckor. Säkert en kombination av båda. Någon slags insikt om att jag bara blir äldre och äldre och inte längre kan slösa min tid på saker som inte får mig att må bra, har infunnit sig. Lika så att jag ska sluta vela kring beslut och att älta samma saker om och om igen. Jag lyssnade på en klok kvinna i en podd som sa att vi ska sluta fokusera på att ständigt vara lyckliga och i stället fokusera på att leva i varje sekund och tillåta hela känsloregistret. Det tar jag till mig!

Tillbaka till det här med att fylla jämt. Det brukar generera frågor om vad en önskar sig. I dagens samhälle med överkonsumtion ville jag därför förekomma med en genomtänkt önskelista som håller och är lika aktuell i år som om 5 eller 10 år. Det är faktiskt en jättebra övning för att undvika spontana och ogenomtänkta inköp som lätt ångras inom kort. Är det något du ser som du känner att du verkligen vill ha, vänta lite till och se om du vill ha det lika mycket om två månader och om sex månader. Sätt upp en bevakning på köp- och säljsajter och låt det ta tid.

Hur som helst så har jag satt ihop en önskelista med små och stora skönheter. Högt som lågt. Många ting har jag önskat mig länge och är fortfarande lika aktuella i mina ögon.

Det här är inget samarbete, men för att underlätta delar jag med mig av länkar så du kan söka vidare om det är något du blir nyfiken på.

1. Mössa, Filippa K

2. Vas, Muuto Ridge

3. Lampa, Moustache Vapeur

4. Tallrikar, Paradiset, havre 27 cm

5. Stol, Carl Hansen Y-stol CH24, tvålad ek

6. Vas, Skruf Pallo vas

7. Sängkappa, Lovely Linen

8. Bordslampa, Flos

9. Vas, Anna Wadle ellips

10. Solglasögon, Ray-Ban

11. Sneakers, Axel Arigato

12. Påslakan, Lovely Linen

13. The New Era magazine

14. Bord, Menu Androgyne Side Table

15. Matbord, Asplund Palais Royal

16. Tröja, Filippa K

Gillar du den här typen av inlägg? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du vill se mer av här framöver.

Tack för att du läser <3

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.