[Annonsinlägg i samarbete med Smartline]

När man bor på landet utan gatubelysning känns det extra viktigt med smart belysning både inom- och utomhus – speciellt på vinterhalvåret. Ett nattsvart hus är ett lätt byte för inbrottstjuven och inte speciellt inbjudande att komma hem till. Samtidigt känns det inte rätt för varken miljö eller plånbok att låta lamporna vara tända hela dagen för att kunna bli välkomnad hem av ett upplyst hus.

Jag måste erkänna att jag varit ganska lat och inte orkat sätta mig in i hur jag ska programmera lampor med diverse dosor för att sätta timers. Därför blev jag så himla glatt överraskad hur enkelt och smidigt det är med Smartlines ljuskällor.

Det är bara att installera en app, sätta i glödlampan i lampan, låta appen söka upp ljuskällan via bluetooth för att sedan enkelt med mobil eller fjärrkontroll styra lampan. Lamporna är dimmbara och det går att ställa in olika scener där du kan styra vilka lampor som ska lysa, hur starkt, med hjälpt av en knapptryckning eller sätta timers.

Det smarta är också att det går att tända och släcka lampan som vanligt via lampknappen på väggen – även om lampan är programmerad i appen.

Jag har fått äran att erbjuda er en rabattkod, GREY30, som ger er 30% på ett köp hos Smartline. Hur bra!?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.